2019-08-13 05:08:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Érzelmileg megrázó meglepetésekben lehet része

Napi horoszkóp augusztus 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold-Merkúr szembenállás miatt, ön most egy kicsit nehezebben fejezi ki magát. Ma az üzleti tárgyalásai nem lesznek túl sikeresek, talán jobb lenne, ha elnapolná őket. Az is előfordulhat, hogy megfeledkezik egy találkozójáról.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az égen az Uránusz kvadrátba kerül a Holddal, ön most mindenkivel szemben lázadó, aki egy pillanatra is korlátozni meri önt. Idegessé és izgatottá válik, érzelmileg megrázó meglepetésekben lehet része. Kapcsolatai megnehezülnek, jobb, ha nem hoz végleges döntéseket.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold-Merkúr szembenállás megzavarja hangulatát és érzelemvilágát, emiatt túlzottan a szívére veheti a kritikát. Ha túlságosan nehéznek találja ezeket a helyzeteket, vonuljon vissza a megbeszélésekről. Otthon is zavar keletkezhet a családi ügyekben.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr-Hold oppozíció az ön második és nyolcadik életterületén jön létre, ez feszültséget jelent otthon a közös kassza kezelését illetően. Ha nem beszélik ki kettőjük között az értékrendi különbséget, akkor valószínűleg nehézségekbe ütközik, és ez még nagyobb zavart okoz családi ügyekben.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön hetedik sorsterületén halad át ma a Hold, miközben kvadrátot dob az Uránuszra, ez egy nyugtalan periódus, partnerével vitákra, összetűzésekre kerülhet sor. Ma nem tűr el semmibe sem beleszólást, és nem viseli el senki elvárását. Váratlan meglepetések boríthatják fel a mára betervezett programját.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hatodik sorsterületén áthaladó Hold kvadrátot alkot az Uránusszal. Figyelmét most az egészségi állapota köti le. Felhívja egy-két barátnőjét, hogy jól kipanaszkodja magát.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap-Vénusz együttállás önt arra biztatja, ajándékozza meg magát egy-két csodaszép holmival. Ma minden szem önre tapad, és ön nagyon élvezi mások csodálatát. Ha nincs jelenleg tartós kapcsolata, akkor most jöhet egy szép románc.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold-Uránusz kvadrát az ön negyedik és hetedik sorsterületét érinti. Partnerével nem tudnak megegyezni egy fontos kérdésben, amely az otthonukat érinti, valószínűleg ő már régóta szeretne egy kis változást az életükbe, szeretne elköltözni. Legalább mondja azt, hogy gondolkodik a kérdésen.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a gyermekei felidegesítik, igen nagy figyelmet követelnek öntől, izgalmas, drámai események következhetnek velük kapcsolatban vagy általuk. Izgalmas szerelmi fejlemények is érhetik, de az izgalom sajnos alábbhagy hamarosan, és akkor megint vissza kell lépni a hétköznapi kerékvágásba.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A második sorsterületén vonul át a Hold, a Jupiterrel fényszöget alkotva, kedvező időszak ingatlanok adás-vételére. Számos lehetőség nyílik meg ön előtt, de a kezdeményező szerepet mindenképpen önnek kell vállalni.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön első sorsterületén halad át, közben fényszöget alkot a Jupiterrel. Minden olyan utazás hasznára válik most, legyen a célja a tanulás vagy a kikapcsolódás, mindenképp élvezetes lesz. Kedvező időpont lakáscserére vagy lakásfelújításra.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ha költekező kedvének most ellen tud állni, akkor ez egy sikeres nap. Nagyon magabiztosnak érzi magát, talán egy kis visszafogottság nem árthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: